Proiecte recente

Clienti

 

APOLODOR

http://www.apolodor.ro/

Grupul Plastrom a realizat sediul de birouri Apolodor, de asemenea de fiecare data cele doua companii au intreprins colaborari de succes in cadrul fiecarui proiect realizat impreuna.

 

DANYA CEBUS

http://www.danya-cebus.ro/

Plastrom Construct a realizat sub antrepriza Danya Cebus o serie de lucrari pentru obiectivul situat in Bd Timisoara, respectiv Afi Mall Cotroceni.

 

 

Hotel Continental

http://continentalhotels.ro/

Cu o traditie de invidiat, lantul hotelier a fost conceput pentru a satisface toate tipurile de clienti prin clasa si armonie, eleganta si stil, arta si inovatie. Astfel, locatiile Continental reprezinta alegerea ideala pentru un sejur exceptional.

 

Max Bogl

http://continentalhotels.ro/

Grupul Plastrom a avut placerea de a lucra alaturi de Max Bogl in cadrul proiectului de restaurare a Stadionului National.

 

Mc'Donalds

http://mcdonalds.ro/acasa

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine  64 de restaurante în 21 de oraşe - 28 de restaurante în Bucureşti şi 36 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. 

 

PanGroup

http://www.pangroup.ro/

Primul producator industrial de crackers din Romania. Primul producator industrial de brezel pe plan national. Leader incontestabil pe ambele segmente. Leader pe piata locala de panificatie. 

 

Radisson Blu Hotel Bucuresti

http://www.radissonblu.com/

Radisson Blu Hotel face parte dintr-un un lant de hoteluri de 5 stele.

Plastrom Construct Invest a avut deosebita placere de a colabora alaturi de echipa Radisson pentru multiple lucrari efectuate in cadrul complexului hotelier de lux din Bucuresti.

 

 

Spitalul Filantropia

http://www.spitalulfilantropia.ro/home.htm

Plastrom a avut placerea sa realizeze o colaborare alaturi prestigiosul Spital Filantropia.

In Spitalul Clinic Filantropia functioneaza doua clinici universitare de obstetrica si ginecologie, ambele afiliate Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila.

 

WorldClass Romania

http://www.worldclass.ro/

Un lant international de centre welness, care a luat fiinta in Romania, in 2000, de atunci avand o ascendenta si progresare constanta pe piata din Romania. 

 

Clientii nostri

PLASTROM - Contact