Proiecte recente

Parteneri

 

APOLODOR

http://www.apolodor.ro/

Grupul Plastrom a realizat sediul de birouri Apolodor, de asemenea de fiecare data cele doua companii au intreprins colaborari de succes in cadrul fiecarui proiect realizat impreuna.

 

BAUMIT

http://www.baumit.ro/ro/startseite.html

In 1810 cu un cuptor de var, avea sa devina unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de constructie din Europa.

Brandul Baumit a fost infiintat in anul 1988 prin fuziunea a doua companii austriece din domeniul materialelor de constructii.

 

BAUSTOFF METAL

http://www.baustoff-metall.com
Furnizor al materialelor de calitate pentru constructii, comercializeaza: sisteme gipscarton, sisteme de plafoane suspendate standard si speciale, izolatie termica, acustica si anti-incendiu, polistiren, profile metalice, structuri si sisteme pentru usi batante si glisante, mocheta, parchet, pardoseli PVC, pardoseli suprainaltate, pardoseli speciale de trafic, adezivi, aditivi si solutii de pregatire suport, lavabile, vopsele, tencuieli si gleturi, etc.
 

CABINET DE AVOCATURA - MARIUS SCHEAUA

http://www.avocatscheauamarius.com/
Cabinetul individual de avocat Marius Șcheaua a fost înființat în februarie 1996, funcționând neîntrerupt până în prezent.
Asigură asistență juridică în toate domeniile în instanțele din București și la nivelul întregii țări, în special în județele Prahova, Brașov, Vâlcea, Dâmbovița, Cluj.
 

CAPAROL

http://www.avocatscheauamarius.com/

DAW BENŢA este reprezentanţa pentru România a concernului german DAW, lider în Germania pe piaţa finisajelor pentru pereţi. Compania comercializează mărcile CAPAROL, CAPATECT, ALPINA şi DISBON.

 

Euromarketing

http://www.euromarketing.co/

Ofera o gama variata de produse: placi de gips, ipsosuri Rigips, structuri pentru pereti de compartimentare si pentru tavane false si placari, plafoane Armstrong din fibre minerale, plafoane, structuri de sustinere, pardoseli suprainaltate, pardoseli din PVC si linoleum.

 

General Beton

http://www.generalbeton.ro/

General Beton Triveneta Spa a început producÈ›ia de beton, în 1967 È™i în prezent completează oferta cu amestecuri speciale, mortar pentru zidărie È™i tencuială, asfalt, pardoseli industriale, otel beton, ciment, agregate si servicii de instalare.

 

Knauf

http://www.knauf.ro/index.php?exp=174

Knauf va ofera - mai mult decat materiale - solutii pentru o toate tipurile de amenajari. Sistemele noastre sunt dezvoltate sa raspunda la cele mai exigente cerinte in materie de finisaje.

 

Negev

http://www.negev.ro/

Compania Negev produce, comercializează si importă o gamă largă de produse unicat incluzând portelanmarmură, piatră, plăci ceramice, plăci pentru interior si exterior, plăci pentru fatade, plăci pentru piscine, parchet, obiecte sanitare, mozaic, accesorii pentru baie precum si alte obiecte complementare de design.

 

PRAKTIKER

http://www.praktiker.ro/despre-noi/companie/

Istoria Praktiker in Romania incepe in anul 2002, cand s-a deschis primul magazin, in judetul Ilfov. De atunci si pana in 2011, a avut cel mai dinamic ritm de expansiune. In prezent, Praktiker detine 28 de magazine in 24 de orase din tara si un personal calificat sa ofere consultanta clientilor sai.

 

RomPolyKem

http://www.rompolykem.ro/ro/

Obiectul de activitate al societatii noastre este importul si distributia de materiale termo si hidroizolante, geosintetice, precum si materiale de constructii si pentru amenajari interioare.

 

ROMSTAL

http://www.romstal.ro/
Oferta companiei include peste 50.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscuta mondial.
Prezenta pe piata este dedicata in intregime in a oferi produse exclusive si servicii de top, care satisfac cele mai exigente cerinte.
 

Sika

http://rou.sika.com/

Peste 100 de ani de inovaţie şi consecvenţă, soluţii inovatoare şi personalizate conform cerinţelor clienţilor noştri, plasează Sika ca lider în furnizarea materialelor pentru sigilări, lipiri, ancorări, reparaţii, hidroizolaţii şi protecţii.

 

TASSULLO

http://www.tassullo.com/RO/Home-Tassullo/

Din 1909 Tasullo produce varuri hidraulice naturale È™i materiale inovative pentru toate sectoarele construcÈ›iilor moderne. Se ghideaza dupa necesitatea proiectării materialelor de înaltă calitate È™i de o indiscutabilă performanÈ›ă, dar mai ales în produsele care respectă mediul înconjurător.

Clientii nostri

PLASTROM - Contact